četvrtak, 6. ožujka 2014.

ANĐEOSKO NADAHNUĆE; Misli, citati, poslovice...

"Ne Zaboravi; Jutro Donosi Sasvim Novi Dan, Koja Milost; Bog Ti Daje Još Jednu Mogućnost Da Odbaciš Sve Negativnosti I Postaneš Zemaljski Anđeo Koji Grli Sve Koje Susretne Pozdravom Nebeskog Srca... Eto Koliko Je Milostiv Bog, Koliko Ti Dana Daje Da Budeš Nov, Čist...A Mnogi Se Bune Da Im Je Dan Monoton. Ti Moraju Znati Da Moraju Mjenjati Mišljenje; Negativno Pozitivom, Bol Osmijehom I Molitvom. BVB Zemaljski Anđelčeki, Lipo Spajkite, Sa Željom Na Da Svakog Jutra Budete Bliži Bogu... Budite Anđel I Onima Koji Vam Nisu Bliski, Tako Ih Vraćate Ka Božanskom Svjetlu. Ljudi Koji Su Nezadovoljni Životom Su Oni Koji Gube Svjetlo Duše...Pomozite Im U Toj Okrutnoj Tami..."

Svjetlo Bez Svjetla Ne Može.
Bog Kakav Bi To Bio Bog Da Ne Čezne, Da Ne Voli...
Njegova Svjetlost Smo Svi U Cjelini.
Uistinu Tako Je, Moj Anđeo Zna Tajne Nebeske,
Šapuće Sa Ljubavlju Svjetlosnim Zagrljajem;
Duša Nam Uči Kroz Trpljenje Kako Se Vratiti Ka Bogu!


 Svi Mi Imamo Zaboravljeni Ključ, Sjetiti Ćemo Ga Se Kada Odlučimo Istražiti Unutrašnjost Sebe. Taj Ključ Otvara Vrata Zemaljskog Raja. Oživimo Li Psihu, Istinitost Želje, Pustimo Li Neprestalnu Svjetlost Pred Oči, Suza Nam Nikada Neće Poći; Anđeo Hrabrosti Će Doći. Usmjeriti Nas Kojim Putem Krenuti . Bravu Će Otključati Ključ Duše. Samo Treba Pronaći Taj Sjajni Ključ U Labirintu Sjećanja. Lako Je Sjetiti se Onome Tko Želi, Lako Je Istraživati Onome Tko Se U Potpunosti Preda. Vjeruj U Moć Unutrašnjosti, U Sebe.


Emotivni Dio, Onaj Dio O Kome Nam Govori Glas Srca, On Je Put, Istina I Život, On Je Glas Nebeskih Visina . Šaptači Duše Postoje, Sa Neba Ih Bog Šalje. Osluškujući Glas Srca 
Pronaći Ćeš Odgovor Na Sva Pitanja.


Ne Traži Boga Izvan Sebe, On Je U Tebi; On Je U Svakoj Dobroj Osobi Koju Sretneš, On Je Čak I U Cvijetu Kraj Puta, U Sunčevom Sjaju, U Zraku Kojeg Udišeš. On Je Čovječe Sve, I U Svemu. I Mi Smo Ta Jedinstvena Cjelina Božanske Ljubavi, Sva Živa Bića. Ne Traži Boga Samo U Nebu, Već U Svemu Onomu Čemu Se Diviš. Tad Ćeš Shvatiti Da Je ON Neprestalno 
Uz Tebe I Za Tebe Tu. Vjeruj, Ustraj, Moli... 
BtB

U Svemu Prepoznaj Blagoslov Neba. Budi Anđel Na Zemlji Koji Pruža Ruke Ljubavi Uplakanim Srcima.


 Ponekad Naviru Suze Same Od Sebe Dok Molimo. To Znači Da Je Naše Srce Čisto I Da Nas Je Zagrlilo Nebo Da Nas Utješi; Plačemo Ustvari Zbog Radosti Što Osjećamo Da Je Bog S Nama.






Nema komentara:

Objavi komentar