Tuesday, 11 June 2019

🍃💙MOLITVA SVETOM ANTI💙🍃

Sveti Ante, Ljiljane orošen Kristovom vodom koja je potekla iz Njegova Presvetoga srca, moli za nas, da i mi poželimo postati blaženi, ponizni, kreposni ljudi. Da odbacimo stari način življenja i budemo novi u Kristu Gospodinu našemu. Želimo slijediti tvoj primjer, naučitelju Evanđelja, pohodi nas blagoslovom svojim, sad kada se bliži tvoj spomendan.
Sveto pismo u tvojoj ruci neka obavijesti bolesne, da kraj je njihovoj muci. Navještao si za zemaljskog života najdivnije riječi, Gospodin te nadahnuo teološkim znanjem. Pouči nas sad sa nebesa sveti, kako biti vjeran, kako se predati sili Duha Svetoga. Potakni u molitvi naša vapajna srca, osvjesti nas iz naše zemaljske nesvijesti. Isprosi od Gospoda ljubav za nas, jer ona nas jedina spašava, ona koja je svjetlo Kristovo.
Volim te prijatelju moj duhovni, dragi sveti Ante znam da pomažeš meni i mnogima iz Očevog Kraljevstva, znam jer si mi me puno puta ohrabrio u učenju, pomogao pronaći put i izgubljene stvari, znam da si to bio ti, jer ondje si gdje anđeli i arhanđeli pjevaju Gospodu pjesmu slave vječite! Hosana Svevišnjem! Raduješ se naš zagovorniče, radujemo se i mi, jer vjerujemo da si miljenik Božji, da sa Kristom razgovaraš onako kako je on i obećao, vjerni njemu sa njim će u Raju biti. O blažena ljupkosti, sa Kristom malenim u rukama vjernim spasenju, blagoslovi nas. Tamu od nas otjeraj miomirisom raja cvijete bijeli, sreću nam poželi. Čuvaj malu dječicu, da odrastu u divne pobožne ljude, blagoslovi oči bolesne, ozdravi slijepe, pobrini se za obitelj, neka se nađu autentične duše, daruj nam dašak Raja u ovom vremenu u kojem fali ljubav, mir i dobrota. Amen!

Od ❤ Ana Emanuela


No comments:

Post a comment

OSJETI SE SE ONO ŠTO SI U DUŠI

Ima nešto u duši što patnja ne može skriti. To nešto zove se vjera u ljubav. U sebi si ipak što voliš biti, ono čemu ti bol ne može nauditi....