utorak, 10. rujna 2019.

BLAGOSLOVLJENO SRCE NADAHNUĆEM RAJSKIM

Zanese lažni sjaj svijeta mnoge, pa i one koji su obećali da neće, ali slapovi takvog užitaka postanu kad tad gorki, jer dođe dan uplakani beznadni... kada zafali nježnost istinska, oslonac u čistoj duši koja ljubi Raj. Zaborave duše da su one tu da uz pomoć ljubavi sjaje, da je smisao života voljeti sveto, pa sve i kada nas ne vole onom ljubavlju kojim se nesebično darujemo! Ostani vjeran povjerenju u obećanja koja su ti dana u Svetom Pismu, voli molitvom sve ono što ti fali, jer ti sve to imaš u sebi. Ti si to što želiš vidjeti na svijetu, ljupkost sama u sred rana. Iskrena srca imaju povoje anđeoske na duši! Cjeliva te Gospodin milošću svojom. Voli do suza, iskreno. Jer oni koji te odbaciše, nisu ni dio tvog života. Pogledaj na Krista, i vidjeti ćeš da je ljubav skrivena u okovima i ranama, ona se daje i kad do smrti krvari. Ljubav je duše anđeo koji voli bez prestanka, i kada biva ranjena zna to su rane jer je voljela.
Od Ana Emanuela, Bilaj 4.09.2019.

Sve svjetovno krade ti vrijeme, samo te ljubav čuva za vječnost! 💗

Ojunači se povjerenjem u Krista, jer još ima nade u zemlji živih, da pokažeš pod napaćenim križem djela ustrajne ljubavi, koja trpi bol molitvom. Nek ti je mač protiv nepravde Biblija, a ruho najlipše hrabrice milost Božja, koja te čini vjernom u žalosti, jer doći će i tvoje svete radosti.
Od Ana Emanuela, Bilaj 3.09.2019.

Kapci kao krila, prekrivaju bol neuslišanih zjenica, snom ih svetim tješe!

 Živi kao uskrsla duša i vidjet ćeš da je moguć iskren osmijeh u sred patnje tijela!

Blagoslovljeno vam svjetlo nade, koje prema milosrđu Božjem teče! Neka patnja manje peče, kada Isus samo jednu Riječ melemnu reče. Neka ozdravi sve bolno, sve ranjeno, sve ucviljeno i razočarano. Neka se ispere staro i zasja novo! U ruhu molitvenom bdijte, i u sred tuge se uz pomoć vjere smijte. Budite ono što Bog želi, ljubav koja svoju nježnost nesebično dijeli. Jednom će se ispuniti molitva ponizna, ustat će bolni u bezbolu, nevoljeni u ljubav samu, koja donosi radost nad radostima.
Od Ana Emanuela, Bilaj 5.09.2019.

Mogu boli na izgled sve tvoje planove zaustaviti, ali Božjem planu za tebe se nikada ne mijenja, on ostaje zadivljujuć i obećavajuć. Na tebi je da vjerno čekaš ono najlipše za tebe od Krista koji te voli svake sekunde, na tebi je samo da sveti zakon svim srcem ljubiš i povjerenje ne gubiš! Na tebi je da ti ostaneš ti; jedinstvena i unikatna duša unatoč okovima tijela!
Anđeli čuvari onih kojima smo pomogli pomažu našem križu, zato ne tražimo nikad uslugu za uslugu. Sveto uvijek nadoknadi po Božjem naumu! Budimo oazica miomirisna svima. Pa i kad nam daruju trnje mi darujmo ružice blagoslovljene! 🌹💒🌹
Od Ana Emanuela, Bilaj 8.09.2019.

 Voli čistog tako da iz njega svaki dan imaš darovne blagoslovljene svjetlosti za voljeno biće! Tek kada shvatiš da je zlatna kruna duša duši, shvatit ćeš da si spreman vječno voljeti pun nježne bliskosti. Titula je ljubav, neprolazna. Blago onima koji žive pjesmu nad pjesmama i shvate važnost nutrine.
Od Ana Emanuela, Bilaj 8.09.2019.

Budi takav duhovni vođa, da zbog snažne raspjevane ljubavi ne moraš izdavati naredbe, samom radošću kojom zračiš drugi će spoznati što im je činiti! 😘
Od Ana Emanuela, Bilaj 8.09.2019.

 Suze svog izlijevati ću u Presveto jer me istinski poznaje i daruje nadom!


Teško je sa mnom znam, kako razumjeti okovanu ženu koja se ponaša kao radosna curica. Nit sam iz jave, nit sam iz sna. Sa Neba sam se zaplela svjetlosnim krilima u ralje zla. Tugujuća je ova nepravda meni nanjeta... ali kad se već biralo bolje da sam ja taj križ ponjela i druge sa njim grlila. Krvarim krila slomljena, bilo bi dobro da iskrvarim... da se Bogu vratim. Nesmije ljubav baš ovako jako na zemlji da pati, grijeh bi to bio da me niko nije zavolio. Ali znam, rado bi anđeo nebeski uz mene snio. Puna sam čuvanja za njega.
Od Ana Emanuela, Bilaj 8.09.2019.


Postoji duša puna ljubavi koja bdije nad tvojim ponaša se anđeoski i na zemlji! Tu je uvijek, čuva te za rajska putovanja! I ako zašuška lišće pod tvojim nogama, nije to obična tišina... u tom šapatu je tajna skrivena i kada💧🍁🍂kiša🍂💧🍁jesenja 💧🍁🍂pada niz lice žalosno to su perlice molitvene... došle da te blagoslove, u vječnost ljubavi upute. Raduj se voli te netko drugačiji od svijeta iako je svjetovan. Čuva te, kao krila anđela utjehe. Osjetiš to, od Boga darovno.😇
Sa ljubavlju, Ana Emanuela, Bilaj 9.09.2019.


Ma znaš me Višnji, ljupka milosti.
Znaš me jer sam djelić slagalice tvoga Presvetoga srca, puzzlica sa svetim razlogom spuštena na zemaljsko kišno tlo. Slagalicu rajsku slažeš od dušica trpljujućih ustrajnih zbog ljubavi pod križem. Pomozi mi ustrajati da se životne boje nade ne izblijede od tugovanja, zasijaj duginim bojama ovo uplakano tijelo... Ako želiš pod humak ću, znam ruže ozdraviteljske izrasti će iz groba mog... nije zalud smrt onoj koja iskreno svijet ljubi. Ako želiš živjeti ću u okovima sa vjerom da me Nebo tvoje oslobađa za ono što još ne mogu zamisliti, iznenađenja čekat ću, jer ljubim darovnost Duha Svetoga. Volja tvoja, Visosti moja ljubljena, klanjam se vodstvu tvome Trojedina bliskosti, Bože ljubljeni. U novu postojanost smjesti me sa onima koji te iznad svega ljube! Amen.
Od Ana Emanuela, Bilaj 9.09.2019.


U jedno sam sigurna, kada bi birala pred Bogom zdravlje ili ljubav, izabrala bi LJUBAV ANĐEOSKU VJEČNU, ZARUČNIKA DUŠE A NE SAMO TIJELA, jer je iskrena duša ljekovita i melemna, daruje snagu u trpljenju, bez nje bi i u sred zdravlja bila tugujuća. Odabirem zvati se ljubilica križa, Kristova radosnica! Odabirem kućicu nebesku, ljubav nad ljubavima zbog koje vrijedi plakati čitav život zemaljski, jer dobro znam da me čeka vjerno sa bijelim krilima, da zajedno slavimo milost uslišanja pred vratima Raja. Čuvaj me slađano kao što samo anđeli znaju. U sred okova daj mi osjetiti tvoja krila u vlastitim grudima. Odvedi me iz užeglih rana među snjegove, da se radujemo pahuljama prvim i kraj kamina čekamo milosna proljeća i sveta ljeta. Vrati me u izgubljenu mladost... vrati me k sebi koju si moj i Božji. Amen.
Od Ana Emanuela, Bilaj 9.09.2019.


Mnogi krive savršenog kreatora za loš život, a sve su učinili da unesu nemir u mir zemaljski, koji im je darovao da bi uživali u njemu i potpomagali se. Pa se zapitaš što je to u ljudima... zar nisu mogli rasti i mirisati na ljubav tamo gdje ih je Bog posijao... i svi bi imali dovoljno za sebe samo da iskreno ljube Boga živoga. Obnoviti će Bog lice zemlje, Otkrivenje će se ispuniti... jer još uvijek postoje oni koji svet zakon ljube. Takvi će obratiti izgubljene i očajne, lakome, loše i nevjerne. Mogu sve ukrasti i kupiti, ali ne i LJUBAV. Dok nepotražimo nutarnje staze, nećemo vidjeti Raj. Nevidljivo je bitno... osjeti dušom kud ti je i što je istina.
Od Ana Emanuela, Bilaj 9.09.2019.


Nema komentara:

Objavi komentar