utorak, 25. listopada 2022.

MOLITVE SVETOJ RITI

Neka se ispunjava što se ima ispuniti po naumima Boga Živoga, neka nam se smanji čekanje na uslišanje i ubrza dolazak čudesa po tvom moćnom zagovoru svetice voljena. Sveta Rita, biseru Umbrije, zasjaj u našim dušama, zamiriši naša srdašca lipim vjestima. Amen.
Pohodi bolesne u duši i tijelu sveta Rita, dobro je dok tvoje sveto srce za nas Boga pita. Amen. 
Zamiriši dane nerotkinjama, obraduj nas glasnice Kristova. Ti znaš što je to ljubav dječice, imala si na zemlji male anđele, moli sada sa njima u Raju da dođe kraj ovom beznađu. Isprosi onim ženama koje vape MILOST MAJČINSTVA, čudo. Zagrljaje radosti Gospodine spusti... kroz svete ruke Ritine, amen! 
Pospješi poslove na zemlji zagovorom iz Raja, omogući bistrinu uma i da je dobra poslovna suradnja. Pohitaj blagosloviti sve koji traže posao, ohrabri ih i usmjeri pravim putem. Učini  šefove blagima i humanima za potrebe radnika. Mekšaj srca molitvama svojim sveta Rita. Amen. 
Sveta Rita ti vidiš iz Raja tko koga voli, tko se za iskrenu vječnu ljubav moli. Autentične duše zbliži i potakni naša srdašca na trajnu bračnu ljubav, punu radosne požrtvovnosti. Otajstvene nam pčelice u srca šalji da nas veže medno saće povjerenja. 
Amen. 

Od 💗 Ana Emanuela, Bilaj 25.10.2022.

Nema komentara:

Objavi komentar