četvrtak, 5. ožujka 2020.

POVJERENJE U RUŽU OTAJSTVENU

Samo ljubav sveta požrtvovna može krvariti ljubeć i zacijeljujući rane svijeta! 💜
Živi dokaz Gospine prisutnosti;
Otkrivenje 12,17I razgnjevi se Zmaj na Ženu pa ode i zarati se s ostatkom njezina potomstva, s onima što čuvaju Božje zapovijedi i drže svjedočanstvo Isusovo.

Osluškivajmo poruke Ruže Otajstvene,  jer je Ona ona koju Bog izabra za majku Spasitelja, ona je ljupka milost, miris rajske utjehe. Koliko je samo značila Ocu nebeskom kada je u poniznosti izabra za Bezgrešno začeće Sina ljubljenoga, bdije za nas u svetoj prisutnosti Presvetog Trojstva j Duh Sveti je vodi do nas, da bi nam bila zvijezdani plašt utjehe u tami... govoreći nam o Spasonosnoj Zvijezdi Danici Jaganjcu Božjem. Ona brine, ona je majka svima. Molitvena vedrina u dušama skrušenim, povoj ranama. Isusova majka je i naša majka, po svom Bezgrešnom srcu punom molitvenog suosjećanja i pouka koje nas potiču da budemo iz dana u dan bolji. Moleći sa vjerom uvijek za stupanj ljubavi  sjajimo više,  jer nas sveto vodi i za nas diše.
Otkrivenje 12,1I znamenje veliko pokaza se na nebu: Žena odjevena suncem, mjesec joj pod nogama, a na glavi vijenac od dvanaest zvijezda.
Milost je Kristova Ružica Otajstvena,  neka vam zamiriše život,  posebnim uslišanjem,  drage dušice Božje. Amen.

Od 💜 Ana Emanuela,  Bilaj 5.03.2020.


Nema komentara:

Objavi komentar