Friday, 27 March 2020

DUHOVNO POKAJANJE

»Pravedan je Gospod, Bog naš! Ali nama treba da se danas zacrvene od stida obrazi...govori prorok Baruh u ispovjedanju grijeha svijeta i opet nas usmjerava na pouke Gospodnje. Nepokorni smo, griješimo pred Gospodinom, ali On je i dalje pun milosrđa jer zna da u svima nama živi dio Njega, bori se za dobro u nama. Poučava da smo svi stvoreni zbog plana Njegovog i daruje nam opomene kroz bolesti, nemire i vatru... Želeć nas preobraziti u ponizne osvještene duše . Duhovna ispovijed od pape Franje koja je danas, neka osvijesti i okrijepi čitav svijet, jer je Bog svijet stvorio kao potoke meda i mlijeka, a ljudska pohlepa od liposti učini gnjev i oružje, pohlepu i vlast. Vratimo se nebeskoj cvatnji... jer je zbog nevolje grešnika nastala pustinja kojoj treba voda duše, da se suzama natopi i procvjeta mir. Izrecimo Abba Oče, uz pokajnički čin kajanja pri duhovnom sakramentu svete ispovijedi. Bog voli nutrinu čovjeka i Hram njegove duše u kome se svakodnevno ispovijeda. Proći će i ovo vrijeme patnje, prinesti ćemo u Svetohranište sve svoje molitve. Uskrsnuti će naše povjerenje u Svevišnjega, koji je Ozdraviteljska ljubav. Gospodin po proroku navješta da ćemo se opametiti, jer nam je dao strah Božji i darove Duha Svetoga. Biti će ime Presvetog Trojstva slavljeno i u dušama koje nikada nisu spoznale Boga, otvoriti će vrata srca ucviljeni.  Da se nastani sveta milost oprosta.
34Tada ću ih dovesti natrag u zemlju koju sam obećao zaklevši se njihovim ocima Abrahamu, Izaku i Jakovu, da gospodare njome. I umnožit ću ih, i oni se više neće smanjivati. Roditi će se djeca ljubavi i vjere, izrasti će u sluge Božje, zahvalno će klicati narod oslobođen jada svog. Pobijediti će uskrsla ljubav koju ljubimo. Krist razapet za nas iz požrtvovne ljubavi. Baruh 5.1 Skini, Jeruzaleme, haljinu tugovanja i nesreće, odjeni se zauvijek ljepotom slave Božje. U haljine ozdraviteljske obuci nas Bože dobri, izbavi nas iz ralja zloga. Jer tvoja je zemlja i sve što je na njoj, nećeš nas ostaviti obećao si Noi po savezu sedam svetih boja duge novog saveza. Voliš naš i vječna je ljubav kralja svijeta. Posebni svećenici Kristovi nebeski i zemaljski uz našeg papu Franju molite za nas, posebnu milost zazivam od nebeskih ispovjedatelja i Ruže Otajstvene. Sveti Padre Pio i sveti Leopolde Bogdane Mandiću sjedinite se i ispovjedite duše i srca naša pred licem Svevišnjega. Amen.

Od ❤ Ana Emanuela, Bilaj 27.03.2020.


No comments:

Post a comment

VJERA U AUTENTIČNU LJUBAV OD BOGA

Zavoli radost kojom te ljubim, iako sam bolna! Ta radost je moje pravo lice, bol kao utvara samo hoće da slaže da sam ja tužna i da me nećeš...