četvrtak, 19. ožujka 2020.

ZAHVALA BOGU NA USTRAJNOSTI POD KRIŽEM

Hvala ti Gospodine što bdijem i razmatram danonoćno Sveto Pismo da bi razumjela pouke Tvoje. Gorljiva srca tražiš, ponizna i čista u kojima slava Tvoja blista i kad prijeti tama, svjetlost si nad svjetlostima, ljubav nad ljubavima i moja umilna pjesma nad pjesmama.
Sad u ovom vremenu krika zemaljskog suze moje vrijede i svaki dan u kom sam izrugana zbog križa velikoga... Sad vide i neuki da si jedino spasenje. I da je danonoćni zaziv Tebi milost velika. I da su maleni vrijedni da bolest i poruga odvodi u spasenje... jer smo mi takvi svoje vrijeme posvećivali Tebi. Hvala ti na križu koji me zbližio sa tvojom prisutnosti i križem spasenja. Hvala ti na ustrajnosti svih ovih napaćenih godina, na Duhu Svetom koji je moja vodija, mogla sam biti zgodna, zdrava i zaposlena imućna i svačija želja a to je od svijeta to mi za spas duše ne treba, a ovako sam tvoja sa svim ovim manama... ti mi se nisi narugao ti si me nesavršenu savršeno zagrlio, učinio da raspjevana trpim neizustivu optužbu i bol, oa da i utjehica svijeta budem. Utjeho milosna u tebe se uzdam i da umrem znam da ću ka Tebi.

Riječ Tvoja sjeme je divno srcu mome, rastu ružarijske lijehe mirisne utjehe na tlu od molitvenog mesa i blagoslovljene krvi.

Stan nebeski na tužne čeka i uvijek će u duši imati radostan blagoslov sa Neba. Sve što volimo postoji u svetoj tajni Kristovog novog stvaralaštva. Doći će nam sve što molitvom ljubimo, pa i da svjetovno izgubimo, bitno je Rajsko, vječno!

Netko voli kao ti, netko je na Božjim dlanovima samo tvoj. Bog ti priređuje sveto iznenađenje. Po vjeri. Krvari... dobro je to... tako izraste ljubav za Boga i sve sveto.

Od ❤ Ana Emanuela, Bilaj 19.03 2020.


Nema komentara:

Objavi komentar