Sunday, 15 March 2020

MOĆ BLAGOSLOVLJENE VODE

Sveta voda je obrana protiv zla, ono što nam istinski treba, ona ozdravlja, otklanja prisutnost zlih duhova, jača moć djelovanja gorljive molitve. Sjetimo se da sveta Terezija Avilska spominje u svom životopisu: „Nijedna stvar nije tako moćna, da suzbije đavla, te učini da se više ne povrati koliko krepost blagoslovljene vode." Još je mnogo svjedočanstava kolika je moć svete vode, sa njom bi u ime Presvetog Trojstva prestale bolesti i napastovanja. Sveti Alfons je dao ovaj savjet: „Svećenik kod bolesnika neka se često utječe blagoslovljenoj vodi, osobito ako opazi, da je bolesnik od nečastivoga napastovan. Zato se okrijepimo svetom vodom, koristimo je više nego ikada križajući se sa zazivom Duha Svetoga i molimo za ispomoć Gospu od zdravlja u ovom tužnom vremenu. Hram smo Božji, tamo škropionice nisu presušile...  a i postoje malene bočice koje možemo nositi uvijek sa sobom, a i prekrižiti se u Crkvi i za one koji ju ne mogu pohoditi. Dušama u Čistilištu samo jedna kap svete vode fali... žeđaju spasenja... zato budimo oni koji mole za njih i za čitav vapajni svijet, jer Bog je milostiv. Po blagoslovljenoj vodi u kojoj je milost Predragocijene krvi Kristove i uvela duša  procvijeta. Sačuvajmo svetu vjeru, Božji zakon, ne svjetovni. Nedajte zlu da vam ukrade svetu Pričest, dušom je možete isprositi, Hostija Bijela rado na poniznu dušu prijanja iz samog Raja, po vjeri i molitvenoj prisutnosti sa Bogom. Čuvajte mir Božji... rukama duše uvijek se možete darovati. Došlo je vrijeme kada moramo biti ustrajni i gorljivi u vjeri. Nema pada u obmane. Kada je jedina istina ISUS i putokaz u život vječni. Voli i bdi u nebeskoj nadi. Ljubav je bitna sada, ona raskajana vjerna molitvena ljubav.
Ljubljena braćo i sestre blagoslovljene vam škropionice duše, nad kojima lebdi Duh Sveti Tješitelj i Branitelj! 🙏🕊💒 Amen.

Od 💜 Ana Emanuela, Bilaj 15.03.2020.


No comments:

Post a Comment

VELIKI PONEDJELJAK, RAZMATRANJE

1. Solunjanima 5,24 💦 🕊 Vjeran je Onaj tko vas poziva: On će to i učiniti. Iz tamnice bola i patnje izbavlja svjetlom svojim, Isus miljen...