Wednesday, 5 February 2020

ZAJEDNIŠTVO SVETOG MIRA

Zajedništvo mira nam fali, ljudska melemna ruka na životinjskoj nogici, ptičije krilo na lavijoj šapici. Fali nam spoznaja koja silazi od Duha Svetoga... da više ištemo o rajskoj ljubavi koja oslobađa zemaljskog prividnog imanja, jednom će oni koji služe idolima zemaljskim shvatiti da je sve poput fatamorgane u pustinji, da su u zamki zloga i padaju u obmane. Shvatit će mnogi za život je potrebno samo biti duša Božja, služiti mu radosno, darivatelj istinski može biti samo Gospodin koji nas blagoslivlja sa svoje Svete Gore i poziva u rajske stanove, koje nam pripravlja njegova Svesilna milost. Bogatstvo jedino je voljeti Boga više od vlastitog disanja. Osvanuti će vječni mir, između Božjih stvorenja, nestati će patnja i svo zlo, jer će nam za život biti dovoljna Božja ljubav i njegovi slatki plodovi koje će okusiti i blagovati oni koji su ga zazivali sa molitvenom vjerom.

Od ❤ Ana Emanuela, Bilaj 5.02.2020.


Izaija 11,6Vuk će prebivati s jagnjetom, ris ležati s kozlićem, tele i lavić zajedno će pasti, a djetešce njih će vodit`.Izaija 11,7Krava i medvjedica zajedno će pasti, a mladunčad njihova skupa će ležati, lav će jesti slamu k`o govedo.Izaija 11,11U dan onaj: Jahve će drugi put ruku pružiti da otkupi Ostatak svoga naroda, one što ostanu iz Asira i iz Egipta, iz Patrosa, Kuša i Elama, iz Šineara, Hamata i s morskih otoka.


No comments:

Post a Comment

RAZMATRANJE, VELIKI ČETVRTAK🙏🕊📖

Isuse blagoslovljen čin tvoga predanja i otkupljenja grešnika. Zahvalni smo ti na daru Euharistije u kojoj si sveprisutan u našim srcima ...