Sunday, 3 February 2019

BLAGOSLOVLJENA LIPOST MOLITVE KRALJICE SVETE KRUNICE! Molimo, mir, mir, mir tebi koji moliš, tebi koji voliš, tebi koji se sa bolima i tugama križa boriš.

Melemna zrnca svete krunice, neka okrijepe duše uplakane, jer kada iskrena duša zaziva Boga i Bogorodicu, sile zla drhte i nemoćna su im kretanja u svetohraništa i domove. Štit nam je krunica, jer je u njoj istina koju je zapisao Duh Sveti, Otajstva Kristovog začeća, života, smrti i uskrsnuća sadržaj su ove divne darovne pobožnosti iz blaženih ruku naše majke Marije, koja je svu muku i ljubav sa Gospodinom proživjela i živi. Vjera, ufanje i ljubav, proizlaze iz Presvetog srdašca Isusova, mi smo tu da bi mu podarili VJEROVANJE i poljubac svakom molitvom Zdravo Marijo, Očenaš i Slava Ocu. Bitno je suosjećati dušom i srcem, kroz žalosna, radosna, svjetlosna i slavna otajstva živjeti onu rajsku ekstazu, uronuti u muku i svetu žalost, ali i radosti koje nam donosi milost Božja. Valja biti sjedinjen sa Gospom dok molimo, jer je ona prisutna sa nama u molitvi i hrabri nas da ustrajemo pod križem . Reći Zdravo Marijo, OČE NAŠ i osjetiti blagoslov iz Raja u srcu smisao je molitve. Ljubav emotivna je čežnja nebeska, svaka suza je perlica svjetlosne krunice. Molimo često, a kada smo umorni, prepustimo molitvu anđelu čuvaru, da se neprestalno štuje sveta krunica zahvalnica Ruži Otajstvenoj i Požrtvovnoj miomirisnoj ljubavi ranjenoj za naše grijehe, mirisna mast neka mu bude svaki naš vapaj, da kralju Isusu rane zacijele! Iz svakog doma i crkvice lijepe naše, neka se na Božje Prijestolje vinu molitve zahvale, ljubavi i nade, neka se izlije milost Životvorca na duše ožednjele spasenja i iznenađenja nebeska siđu potrebitima, ožalošćenima, neljubljenima, oboljelima, razočaranima. Obraćenja čudesna neka se dogode po milosti Presvetog srca Isusova i Presvetog srca Marijina. Poklonimo molitvu kao ljubav Raju i kao ljubav svim dušama, posebno onima koji su nemoćni u Čistilišnim mukama i mukama zemaljskim. Pomogao im dobri Bog Otac po zaslugama milosnog Boga Isusa i Bogorodici Mariji, suosjećajnoj Ružici Otajstvenoj. Sve svete duše na Nebu i Zemlji molite za dušice Božje vapajne, nagradio vas Gospodin strostruko, sluge Njegove ljubljene. I mi maleni pridružujemo se liposti Kraljice svete Krunice! Molimo, mir, mir, mir tebi koji moliš, tebi koji voliš, tebi koji se sa bolima i tugama križa boriš. Ustraj ljubi te sveto, ništa ti nije duši oteto! Pouzdaj se u ono što dolazi... ono satkano od vječnost po božanskoj milostii. Amen!

Od 💗Ana Emanuela, Bilaj 3.02.2019.


No comments:

Post a Comment

MOLITVA DUŠE U SANTUARIU ZA ZDRAVLJE NARODA BOŽJEG, PO ZAGOVORU SVETOG JAKOVA ZABEDEJEVA I GOSPE OD GUADALUPE🙏🕊🌹

Noćas po prvi put čujem za rimokatoličko svetište El Santuario de Chimayó u Mexicu, noćas mi sličica divna na pratećoj Pintarest aplikaciji...