Friday, 1 November 2019

KRISTOVO BLAŽENSTVO

Trijumfu Kristovog blaženstva, u sjaju si uslišanja svih svetih poniznih duša, izbavi i nas po zagovoru njihovom iz zemaljskih suša. Pridruži nas Izabranicima na Nebu, da nam nikada duše od tuge ne nazebu i promrzline zapeku u Čistilišnim mukama, i Paklenim jaucima. Izbavi nas iz žege. Oblikuj nas dok još na zemlji hodimo u ponizne i pune ljubavi i nade, molitva vjernika neka učini da nikada milosrđe Božje ne prestane, operi nas u svojoj predragocijenoj krvi, da staro i grešno u nama umre, a ono vrijedno spasenja oporavi i u šator svoj sveti smijesti da ti darujemo danonoćno čast i hvalu. Hvalospjevi naši danas nek poteku, kroz misnu svetkovinu tvojim svetim stvorovima. Jaganče Božji otkupitelju svih duša smiluj nam se zbog ljubavi svog milosrđa i suzama pokajanja našeg, po molitvama onih koji te ljube na Nebu svojim svetim srcima, posebno po zagovoru kraljice svih svetih Ruže Otajstvene, blažene Djevice Marije. Amen.
Od Ana Emanuela, Bilaj 1.11.2019.
Otkrivenje 7,13🙏🕊
I jedan me od starješina upita: "Ovi odjeveni u bijele haljine, tko su i odakle dođoše?" 14 Odgovorih mu: "Gospodine moj, ti to znaš." A on će mi: "Oni dođoše iz nevolje velike i oprali su haljine svoje i ubijelili ih u krvi Jaganjčevoj. 15 Zato su pred prijestoljem Božjim i služe mu dan i noć u hramu njegovu, i Onaj koji sjedi na prijestolju razapet će Šator svoj nad njima. 16 Neće više gladovati ni žeđati, neće ih više paliti sunce nit ikakva žega 17 jer - Jaganjac koji je posred prijestolja bit će pastir njihov i vodit će ih na izvore voda života. I otrt će Bog svaku suzu s očiju njihovih."

No comments:

Post a Comment

VELIKI PONEDJELJAK, RAZMATRANJE

1. Solunjanima 5,24 💦 🕊 Vjeran je Onaj tko vas poziva: On će to i učiniti. Iz tamnice bola i patnje izbavlja svjetlom svojim, Isus miljen...