petak, 1. studenoga 2019.

MOLITVA JE NAJLIPŠE SVJETLO DUŠAMA

Molitva je najlipše svjetlo, koje je potrebno dušama! Zato noćas palim svjetlo za duše u Čistilištu, da se pridruže Svim svetima, kada ih Gospa uputi u Raj skupa sa Božjim anđelima i arhanđelima. Zazovimo Kristovu milost svi, jer trebaju nas ucviljeni. Molitva mi je da svaka sveta duša spasi po jednu dušu iz Čistiliša, i svaka duša na zemlji koja zaziva predragocijenu krv Kristovu da postane kao jaspis čista, da nikada ne uđe u Čistilišne muke, već da na zemlji zadobije milost ulaska u Raj. Molitva mi je noćas na Svi svete, da milosan bude Dušni dan. I da ne plaču oni koji su voljene izgubili, jer Svi sveti su tu da bi za njih čudo izbavljenja isprosili. Potpuni oprost darujmo i mi po milosti koji je dobio sveti Franjo Asiški, isprosimo ga za svoje pokojne tako da se ispovjedimo i pričestimo, da crkvu pohodimo za Oca papu se pomolimo i nakanu za one koji su sada u nebeskoj postojanosti. Neka se raduje duša njihova, zbog molitve iskrenih vjernika. Neka naše molitveno srce bude dušama nada nad nadama, biti će divno jednom ih sresti u Božjem Kraljevstvu u zahvalnoj radosti. Jer samo čista duša čudo isprosi. Gospodine posebno se pobrini za one za koje dugo nije služena sveta misa, one zaboravljene duše u beznađu, samo jedan tvoj pogled njih će osloboditi muka, hvala jer milosno gledaš na njih i sve duše u Čistilištu. Unaprijed ti hvala na oslobođenju sviju iz mog obiteljskog stabla, mog roda i svih mojih bližnjih, posebno ti zahvaljujem na svemu što činiš za moju dušu koja sa njima suosjeća.
Od Ana Emanuela, Bilaj 1.11.2019.


Ljubav svete vjere mi je sadila baštu u srcu, vjerovala sam u rajske mirise, kad nije bilo od nikuda cvijeća... suze su mi sjemenke postale, a trnje alat za sadnju najdivnijih molitvi, koje su dale divan plod ustrajnosti!
  🕊🙏🏻🌹

 Noćas su mi kapci Nebo, a suze svijeće u noći! Liči mi duša na nedostajanje 💔

Sva bol, neka se probrazi u bezbol, po milosti Božjoj kroz poniznost svih svetih i gorljivih duša na misnom slavlju koji mole sa ljubavlju nad ranama svijeta! Amen! 💒💧
U čijem se ja to budim i uspavljujem, kada živim u ljubavi sva bolna!?

Nema komentara:

Objavi komentar