petak, 29. studenoga 2019.

RAZMATRANJE BIBLIJE, 27.11.2019. Evanđelje 1 nedjelja Došašća

Razmatranje Mt24,37-44🕊🙏🏻❤🕯📖
U korablju svetu dušu mi smjesti, potopu me suza neutješenih ne daj, smjesti me u ozdraviteljske osmjehe radosti vječna. Pripravi me za dane milosne Gospodine, pomozi mi bolnoj ustrajati u molitvi u koju se uzdam, jer je ka Tebi prinose tvoji sveti i blaženi. Uznesi mi dušu, kao cvijetak mirisni, ako mora biti neka zaspu moje tužne kosti. Srce moje bdije, ne bi da te ražali, za sve svijesne i nesvijesne grijehe mom biću krhkom oprosti. Amen.
Od ❤ Ana  Emanuela, Bilaj 29.11.2019.

Mt 24,37-44

U ono vrijeme reče Isus svojim učenicima: Kao u dane Noine, tako će biti i Dolazak Sina Čovječjega. Kao što su u dane one - prije potopa - jeli i pili, ženili se i udavali do dana kad Noa uđe u korablju i ništa nisu ni slutili dok ne dođe potop i sve odnije - tako će biti i Dolazak Sina Čovječjega. Dvojica će tada biti u polju: jedan će se uzeti, drugi ostaviti. Dvije će mljeti u mlinu: jedna će se uzeti, druga ostaviti.

Bdijte, dakle, jer ne znate u koji dan Gospodin vaš dolazi. A ovo znajte: kad bi domaćin znao o kojoj straži kradljivac dolazi, bdio bi i ne bi dopustio potkopati kuće. Zato i vi budite pripravni jer u čas kad i ne mislite Sin Čovječji dolazi.

Zahvaljujem ti, Gospodine, za svaki poticaj koji si mi darovao dok sam molila nad tekstom sv. Pisma.
Slava Ocu i Sinu i Duhu Svetomu.
Kako bijaše na početku, tako i sada i vazda
i u vijeke vjekova. Amen.


Nema komentara:

Objavi komentar