Monday, 9 December 2019

PRESVUCI NAS MAJKO U HALJINE TVOJE SUOSJEĆAJNE

Presvuci me majko, obuci i sve moje bolne sestrice u novo ozdraviteljsko ruho. Imaš divne haljinice nebeske, boje milosne koje je blagoslovio Isus dok si ga nunkala u naručju. Odvedi nam u snu duše, u dom svoj. U štalicu, koja je sad obnovljena miomirisna kućica uslišanja. Najbolniju od nas________stavi u ruho koje si nosila pri rođenju  Isusa, zatim nas odjevaj u haljinice svoje zaštite kao zaručnice neke tajne svadbe... očisti nas svojim vapajima od svih zemaljskih posrnuća, nepravde i padova, od neljubljenosti naših rana i križa. Pouči nas kako se Kristu svidjeti. Kako postati u patnji pun poniznosti i utjehe... kako zaboraviti sebe i živjeti svetu ljubav. Neka se obraduje Djetešce Isus, naša milost najveća, jer te zovem kao dijete rasplakano i nadam se tvojim svetim ispomoćima, utjehama i pričama o Isusovom životu... Pomozi meni i mojim sestricama... misliti na Svetu Obitelj, prihvaćati muku i trpjeti nepravdu sa vjerom u Božju pravdu. Svečane haljinice tvoje kao da su zvijezde ove, što trepere nad dušom i spuštaju se kao plašt brižnosti. Gospa od zdravlja, Gospa od Guadalupe, Gospa od brze pomoći, Gospa od žalosti i radosti, po svud su tvoje svete moći i pouke; "Neka mi bude po Riječi Tvojoj", želimo osluškivati... biti bar kap svjetlosti na zemlji kakva je bila u tvom Bezgrešnom srcu. Amen.

Mile sestrice... želim da vam anđeli čuvari obuku mir, ljubav, radost, zdravlje... koje je Gospa po svojim rajskim haljinama darovala.... Tu je uvijek njena utjeha, njen plašt, nismo bilo čije Božje smo... i samo onaj tko vidi vrijednost žene, iz Božji će ruku biti darovan molitvenim rukama. Gospa skriva duše od zla... bolne oblači u novo ruho... u rasplesane haljinice. I samo jedna duša je spremna za voljeti nas onakvima kakve nas je Bog oblikovao... i zna plesne pokrete duše. Ta osoba je u Kristu danonoćno, vjeran i odan, Bogobojazan i širokogrudan. Ruho novo traži, a zna da mu je ono čestita žena, velikodušna, mila i puna ljubavi.

Od ❤ Ana Emanuela, Bilaj 9.12.2019.


No comments:

Post a comment

OSJETI SE SE ONO ŠTO SI U DUŠI

Ima nešto u duši što patnja ne može skriti. To nešto zove se vjera u ljubav. U sebi si ipak što voliš biti, ono čemu ti bol ne može nauditi....