utorak, 13. kolovoza 2024.

NAJBITNIJE JE IMATI DJETINJE SRCE

Izgleda Isuse da su i moje usne popile svitak tvoj dok su proživljavale gorku bol, pa su mi tvoje Riječi slatki napitak i najveće uživanje u ovoj bolesti si mi Ti Presveti. Omogućio si mi da ostanem dijete, jer ustvari od tuge i bolova nisam znala odrasti, ostala sam u tom svijetu igračaka, jer mi je falilo prisnosti u samoći bolnica. Shvatila sam da ovo današnje evanđelje iz Mateja 18 »Zaista, kažem vam ako se ne obratite i ne postanete kao djeca, nećete ući u Kraljevstvo Nebesko. To znači da budemo maleni i čistog srca punog povjerenja u Tebe i u ljude koje volimo iako su ljudi oni koji nas ranjavaju opet moramo imati to srce željno ljubavi, jer tko ne ljubi i ne daje se bezuvjetno ne može zadobiti djetinje srce. Pomozi nam Isuse biti mala dječica svima, da nam blagost i radost teče srcem i venama, posjećuj nas kao Djetešce Isus da nas još više poučiš kako je najbolje od svega biti malen, skroman, sebedaran, ne zaviditi i ne hvaliti se. Najveći uspjeh odraslog čovjeka je zadobiti mir i ljubaznost djetinjeg srca, koji si Ti Isuse ljubljeni. 🕊  Sad mi je jasno zašto mi je na srcu odgajateljski poziv i zašto se obožavam igrati sa dječicom, kupovati im stvarčice... ustvari biti potpuno njihovih godina u duhu, a opet zrela za nebesko. Jasno mi je zašto me stariji iz sela zovu i dalje mala Ana. Na tim nagradama Isuse puno hvala. Ostat ću tvoja curica zauvijek! Radost Božja, nedam ni bolovima da moju ljubav za Tebe rastuže! Skupa se radujemo Spasitelju, skupa podnosimo ovu muku upravo djetinjim povjerenjem u Oca Nebeskoga koji ima prekrasan plan. Kroz tebe mi Isuse čudnu ustrajnost daruje.💧🩸🕊 

Mnogo puta su mi rekli da ne valja bit otvorena i iskrena, puna ljubavi... Ne slažem se sa tim 1% 

Djetinje srce može izgledati naivno zbog iskrenosti prema lošima, lažnima, ali ono će i dalje virovat u isto takvo srce puno ljubavi.  I to ga čini čudesnim!  Vjera jednog malog srca umoži obraćenja, nov vid i  radosno srce do srca. 

Djetinje srce je svetačko srce već ovdje na zemlji, budimo svi takvi. Odmaknimo se od ušminkani nedostižni srdaca ali molimo za njih. Oholost je jako gadna stvar. A ohol si kada ne otvaraš srce za ljubav. 

Od ❤️ Ana Emanuela, Bilaj 13.08.2024.

Nema komentara:

Objavi komentar