četvrtak, 10. listopada 2024.

10 SAT MUKE IHS, razmatranje: Isus doveden Ani✨️

Isuse sa anđelom čuvarom ljubim ti tijelo i presvetu Dušu koja nas je uvela u spasenje. Primi nakanu moga srca za sve duše, posebno one koji razmatraju sve sate tvoje muke iz dana u dan... Pod plaštem mame Marije molim za sve duše u Čistilištu i za nerođenje, nerotkinje, bolesnike, tugujuće. Idem sa tobom u duhu u Aninu kuću da te branim otirući ti znoj i skrivajući tvoje suze u krila anđela čuvara. Svi ti se poruguju i kao da ćeš od tuge pasti, ali neda Duh Sveti da se predaš,nedaju ni duše koje te vole. Neprijatelji te ruše na stubama, a svi anđeli naši te podižu, čuvaju od sudija. 
Zbog tvoje muke desetog sata opravdani su brojni koji su u krivovjerju, ti ih svojim svetim svjetlom pouzdanja u Oca Nebeskoga podižeš. Tvoj nauk blagoslivljam i znam da je jedini istinit. Bdi nad nama Spasitelju i uzmi od nas sve najlipše od srca i duše da ti olakšamo. Potakni nam na divne čini ljubavi, djela nepropadna. Umažaj u nama čudesa Tvoje slave. I pomozi da pod križem ustrajemo poput Tebe. Glasu ljubljeni zagospodari našim umom. Blagoslivljamo te svakim otkucajem srca. Fiat.

Od ❤️ Ana Emanuela, Bilaj 10.10.2024.

Evo moje patnje da ljubi sa anđelom čuvarom tvoju patnju, evo mojih suza da tješe Gospine suze dok su te sudili na Golgoti... Evo ti moga trpljenja da blaži trpljenje tvoga Svetog Lica. Isuse evo me skupa uz tvoju majku, tu sam u njenom Bezgrešnom srcu da te blagoslivljam, ona me čuva i poučava kako te njegovati... kako prikazivati u ovom mom vremenu tvoje vrijeme muke... i davati ti zadovoljštinu za sve grijehe. Neprijatelji te ruše sa stuba... evo ti tijela mog da se ne ozlijediš u padu. Sude ti o nauku, a ja sam tu da te branim, neću nikom šutit tko si ti. I kazivam sa krovova Isus Krist je Bog, Spasitelj Svijeta. Svijetlimo u tebi, dišemo i mičemo se zbog milosti tvoje. Sin Oca Nebeskog si - o voljeno moje tu sam ko služavkica tvoja koja ima krila duše da te brani. Glas tvoj neka preplavi moje glasnice, tvoja predragocjena krv neka teče i danas mojim venama i blagoslivlja one cjevčice koje su mi zemaljski život, svoj križ sjedinjujem sa tvojim. I sve što mogu je trpiti sad za tebe, za duše... da ti u kapima ljubavi zemaljske uzvratim za sve blagoslove rajske.  Hvalim te, sve rijeke čiste neka žubore tvoje ime i blagoslivljaju te svi žitelji zemlje. Moji su otkucaji pri začeću pripali tebi i ostaju tvoji zauvijek. Fiat.

Sa ljubavlju tvoja Ana Emanuela,
Bilaj 11.11.2023. ❄💒❄🕊
Razmatranje 10 sata muke IHS, Isus doveden Ani

Knjiga: https://dt.com.hr/files/1586878504-0-satimukeg.n.isusakrista.pdf


Gdje sam te bičevala, gdje sam te ranila, jesam li pravo u Presveto srce, pravo u Presvetu Dušu...!? Jesam li pravo u pet požrtvovnih rana koje su učinile da na duši nemam kao na tijelu mana... !? O milo Spasenje JESAM. Isuse oprosti mi za svaki grijeh od prvog kojeg se ne sjećam, sve do sada. Samo sam tvoja raskajana ovčica crna mala i hvala ti što me tvoja predragocjena krv bijeli i sve mi prašta, otkupljenje mi poklanja. Ljubim te kroz milost anđela čuvara i šaljem ga da ti cjeliva rane, a moje tjelesno trpljenje uzmi za zahvalu što si oduvijek za mene tu, sa Tobom se penjem na Golgotu jer sve mi je tvoja ljubav u životu. Boli mili Isuse svaki moj korak, ali znam tako tebi pripadam. Trpiš ti Duhom Svetim u meni. Čini od mene po volji Očevoj. Odvoji mene od mene i uzmi me potpuno za sebe. Ti sve na novo činiš... uzdam se u čudo Tvoje. Kada ja ne znam ispravno moliti, pogledaj u oči majke koje me k Tebi vode. Amen. ✨️🕊

Od ❤️ Ana Emanuela, Bilaj 10.10.2024.



Nema komentara:

Objavi komentar