utorak, 27. veljače 2024.

VJERA U DRVENU KUĆICU USLIŠANJA

Neboder.... hotel... vila... ili mala drvena kućica!? Definitivno mala drvena kućica koju je sagradio sa Isusom sveti Josip, to je za mene Raj, još kad uđem ugledam sve za što sam molila; obitelj molitvenu! 🎺💦🕊
Jednom će se uslišit vapaj duše, puštat ćemo skupa male papirnate brodiće pokraj potoka i rijeka, ma i na moru... svugdje će naše prisutnosti biti, Bog će nas svijetu razotkriti. Kud mi prođemo mirisat će novi cvjetovi uslišanja rana.
Eto viruje mi se u male ruke i u ruke podrške koje već sada osjećam u svojima. 
Primiš dar duhovni i bivaš radosna pod križem, takva sam ti ja san mi je java nutrine. Nešto trajno što nosim pred Gospodina. I znam da će me uslišit u njegovo vrijeme... bilo ono na Zemlji ili Nebu. Ali biti će trajno. Umnaža Bog bebice i to će uvijek tako biti, njegovo stvaralaštvo ne umire. Samo pređemo u stupnjeve vječne ljubavi, nastavila bi se moja molitva i poslije smrti i znam Isus će me baš u molitveno i uvest... tako ja zamišljam uskrsnuće - da svi sa obiteljima kao anđeli vječno slavimo Gospodina! Ovdje na Zemlji odlučujemo kud želimo poći i tko smo. Znam da sam duhovna obiteljska žena. Znam da volim i poštujem Gospodina a uz njega ljubim svoju sadašnju i buduću obitelj. I da obe su mi stvarne, volim ih svim bićem. Baš oni čine me raspjevanom, kreativnom i radosnom. Duh Sveti je na djelu i još puno lipog stvara u meni i u Raju.... ali i ovdje na pokornom zemaljskom tlu. Za zdravlje duše potrebna je ljubav, fala Bogu imam je... a to što razboljelo se tijelo opet je kušnja i trpljenje, test kud mi je... a eto biram Nebo... biram trpiti kao mala radosna  mučenica... sve dok se mora.  Samo jedno znam svakim danom sve više volim oslobođenje, sve više se nadam Uskrsnuću i  maloj drvenoj kućici sa onima za koje molim i ne odustajem od njih. Vjerujuć negdje je muškarac baš po mom srcu. Požrtvovna ljubav... Radosti moja moli se za našu obitelj, pod ovim svetim nebesima sve da te ugledam tek u Nebu. Opet ću reći u redu, nisam bila sama.... voljeli smo se vjerom u vječnu ljubav. 💦🎺🕊 Za sad izrađuj duhovnu kućicu sa svetim Josipom, posebno krevetiće i ormar za bebice bliznakinjice i dečkića, ja ću se skupa sa svetom Ritom pobrinut za robicu i posteljinu, igračkice. Ljubim ti i blagoslivljam radišne ruke! Koje će i mene jednog dana skupa sa svetim Josipom i svetom Ritom izbavit iz muke. Imamo već zaštitnike naše kućice uzdajmo se u poticaj Odozgor. 

Od 💜 Ana Emanuela, Bilaj 27.02.2024.

Nema komentara:

Objavi komentar