četvrtak, 25. svibnja 2023.

PRISTIGLA RAZNA SVJEDOČANSTVA PO ZAGOVORU SVETE RITE

📮Ako može anonimno svjedočanstvo. Davne 1996, dok još nisam ništa znala o svetoj Riti, meni je pomogla. Bila sam trudna, i morala na šivanje zbog ugrožene trudnoće. Kad sam primila narkozu, našla sam se u bijelom hodniku u kojem su bile dvije ženske osobe. Jedna od njih bila mi je okrenuta leđima, okrenula se prema meni i rekla: ova nam je zalutala. Druga osoba (koju nisam vidjela) odgovorila je: vraćamo ju,  Luka još nema 3 godine.  Luka je moj stariji sin. U tom trenutku, znala sam da sam mrtva i pitala kad sam već tamo mogu li vidjeti neke ljude. Čula sam mili, nasmiješeni glas koji mi je odgovorio da će mi tu želju ispuniti kasnije. Kad sam se probudila, liječnici su mi rekli da su me morali oživljavati. Uvijek sam se pitala tko je bila svetica u tom hodniku gdje sam zalutala. Tek 16 godina poslije napravila sam facebook, i pošto sam se učlanila u stranicu Međugorje, predložene su mi i druge vjerske stranice. Tako sam našla na stranicu sv. Rita ,svetica nemogućeg. Ona je svetica koja je bila u tom hodniku. Za drugu još uvijek ne mogu biti sigurna, jer sam joj samo čula glas. U svakom slučaju, zahvalna sam joj za svoj život, život svoje kćeri koju sam tada nosila i za život svog sina, jer bi se dijete od 3 godine vjerojatno osjećalo teško bez majke. Zahvaljujem joj i molim da čuva moju djecu koja su sad već odrasla i imaju svoju djecu. Kad je već pomogla meni koja ju nisam molila, jer nisam ni znala za nju, sigurna sam da će pomoći svima koji mole. Meni je donijela čudo, jer nije spasila samo moj život. Kćer koju sam tada nosila ima blizance. Zato molim i za sve kojima treba pomoć. Eto, to je ono što sam ja doživjela. Želim svima miran i blagoslovljen život, i zaštitu svetaca, pogotovo svete Rite 🥰❤️‍🩹🌹
SVJEDOČANSTVO PO ZAGOVORU 
SVETE RITE 💝
sestrica Andrea: 

Tri dana nakon rođenja sina krenule su velike brige još u rodilištu (sumnja na sindrome, poteškoće s hormonima posebno nadbubrežne žlijezde, kasnije kroz tri godine života brojne pretrage metaboličara, genetičara, endokrinologa, kardiologa, neuropedijatra, fizijatra, ...). Na neonatologiji 22.5.na Sv.Ritu dolaze prve dobre vijesti o njegovom stanju, a 24.5.na blagdan Marije Pomoćnice druge dobre vijesti.. i tad obećajem ako jednoga dana bude, to će biti Rita Marija, a 4 godine poslije dosla nam je Rita Marija. Brat s početka priče je danas živ, zdrav, prekrasan, mudar šestogodišnjak. I naravno - ministrant :-) 
To je nase svjedočanstvo, a u ponedjeljak na Sv.Ritu dok smo bili na misi, vrlo sličnu priču ispričao je svecenik na misi u Sesvetama (kada je rođen, predviđali su mu teška motorička i kognitivna oštećenja, obitelj se molila za njega, danas je svecenik, živ, zdrav i rođen 22.5.).
🙏💓💙
📮Moze anonimno ...ja bih posvjedocila o cudesnom zagovoru Svete Rite koja me vec nekako dugi niz godina prati ...o devetnici svete Rite saznala sam dok sam lezala u bolnici preko casne koja mi je predala molitvenik 15 cetvrtaka sv.Riti i devetnicu isto tako i molitvenik sv. Marti...molila sam se sv. Riti za potomstvo  nakon 5 godina neuspjeha iako smo zdravi bili ja i partner fizicki nesto je falilo u srcu mi je progovorilo da je falio sakrament braka jer nemozes zivjeti u grjehu i ocekivati blagoslov od Boga rekla sam sebi i partneru ili cu se udati ili cemo raskiniti eto nakon 7 god. Veze smo se vjencali u 4 mjesecu..dok sam se ja molila sv. Riti u istoj godini sam zatrudnila i saznala za Bozic da sam trudna rodila sam Kristijana i nakon njega i Ritu koja je dobila ime po svetici eto ja kazem uvjek dupli Blagoslov jer kad sam rodila deckica curica je dosla nakon dvije godine nema ljepseg osjecaja nego imati izmoljenu djecu. Bogu hvala i slava. Danas sam rastavljena majka ali se i dalje molim sv. Riti za budeceg supruga ali isto tako predajmo sve u Bozje ruke i Bozju volju jer Bog uvjek providi samo strpljenja i vjere!...Bog vas blagoslovio.
(Crkveno razriješenje braka)

Nema komentara:

Objavi komentar