nedjelja, 27. kolovoza 2023.

NAŠA DUHOVNA KUĆICA 👨‍👩‍👧‍👧💗🏡🎺🕊

Mileno, nastavlja se gradit naša drvena kućica, mislim da je pri kraju izvana, sveti Josip i Isus sve su lipo oblikovali, jesam i ja sam od iverja bola i suza i krvi pripomogla stvaranju letvica i prozora. Sve se je bolno preobrazilo u nepropadno imanje duhovno. Ti u duhu izređuj kuhinju i boravak, a sveta ekipica će ostalo ... a ja ću kreirat sobicu naše djece, malo ćeš mi pomoć, lipše mi je sa tobom oslikavat zidove, kupit slikice, krevetiće na kat i zipkice i da moramo se uslikat da imamo posebno mjesto u kući uz sliku Svete Obitelji, da nam oni budu uzor vječni, napravit ćemo i sobu molitve, sa oltarićom svete Rite koja nam je zaštitnica pod križem, poučavat ćemo bebice Svetom Pismu, ići na hodočašća svjedočit čuda Isusova. Mogli bi sad u kupnju pločica za kupatilo i po one gumene patkice i mirisne pjene, šamponiće, kupkice za bebice. Idemo u sebi sve lipo primit i stvarat. Tako se oživljava mileno za život vječni, ljubeć Boga i obitelj. Ti si sve moje, i sa tobom u duhu već sada slavim djela Boga Živoga. Smjestio te kao vjeru moje duše i neda da mi bolest ukrade ono što volim i što mi je poslanje. Mi smo obitelj koja ljubi Svetu Obitelj. I da čekat ću na tebe koliko god morala, jer ti već jesi anđeo ljubavi u meni. Vjerom te imam. Briga me što će svjetovni reći, da bolest mi sve uzima. Pa Boga i tebe ne može. U duši ste mojoj zauvijek. Najlipša melodija mog života biti će glas tvoj iskreni, koji mi nutrinu voli i glasići naše dječice. Mileno sve će nas proći zemaljsko, bol i muka prestaje, ali ono što smo u srcu milo je očima Božjim koje nas rado usliše da to bude trajno imanje. Ne prolaziš i nikada nećeš proći. Negdje si ti sve ono što je ljubav u meni i da to molitveno će me pronaći, kad je naumio Svevišnji. Blagoslovljeni mu naumi koje mi je smjestio u dušu koju neprestalno tješi. 🕊

Sad sa mnom popi kavicu, i ostanimo u zagrljaju kraj svete ozdraviteljske rijeke do jutra... onda opet krenimo u radišnost moje mileno. Trudimo se ostvariti sve što nam je na srcu, imamo Boga i sve sveto za pomoćnike. 

E da, moramo kupit i malu lađicu, pa ćemo sa dječicom pecat ribe i hranit labudove i patkice... možemo i na piknik na dr stranu obale... i na more... ma svud jedino moje. 

Od 💗 Ana Emanuela, Bilaj 27.08.2023.

Nema komentara:

Objavi komentar