Monday, 23 October 2017

MISAONE IZJAVE DUŠE

Boli kad si istinit i pravedan, a drugi ti ne vjeruju, omalovažavaju te, ti ostaj takav zbog Isusa! ČISTO SRCE JE BLAGO VJEČNOG SJAJA! I njega su gledali sa nevjerom i njega su trnjem umjesto ružama darivali! Govori uvijek ISTINU, postidjet će se u sveti čas nevjerni. Mnogi se već i stide, jer shvaćaju što su izgubili. LJUBAV BUDI, neka rana, zacijeiti će! 

 Dovoljno je ranama njihove muke, ako ne možeš zavoljeti križ, nemoj ga ni rastužiti! Ne ranjavaj, radije šuti vječno i udalji se od bolnih, ako ljubiti ne znaš! Ne opravdava se duša više nikome, dovoljno je da BOG istinu zna, uz njega se i ovi križevi svijeta presijavaju u milosti Sreća, netko nikada ne odlazi, sve i da ga tjeraju dušom ne mogu, jer bez križa on ne spoznaje Raj! Želi križni put živjeti! Samo tako oživljava svete vizije u vječnu ljubav! 


 Odrekla bi se danas nečeg prelipog, samo da se nasmiju oni koji su se zaboravili smijati u okovima! Duša mora biti radosna u Gospodinu i u vrijeme oluja i kiša darivati dugu nade svima! Izljubili vas sveti anđeli i nasmijali umjesto mene!


 Neka te posjeti molitva srca mog, neka te podsjeti na ljubav i mir, na dobrotu i istinu u koju sam dušom odjevena, neka te obraduje sjaj ruha mog blagoslovljenog nadom da postoji Onaj koji sve vidi. Mir srcu dušo, mir duši vapajnoj! U presvetoj krunici tajnost je skrivena, molitva je u Raju sačuvana! Ne prestaj moliti, ne prestaj voljeti! Svaku noć zvijezde će sjati i Mjesec će i Sunce će te grijati, izlaziti će zbog tebe, imati ćeš vode nebeske, jer Bog te ljubi i molitva te srca moga ljubi, želi ti sve najbolje! Povjerovati će mnogi u Raj bude li na zemlji Božjih sluga, oni koji se daruju dušom i srcem zauvijek. Ne tražeć ništa za sebe, osim križa. Križa kojim će mnoge na obraćenje pozvati, Božjem planu služiti.... Meni je tako upisano na molitvene dlanove; LJUBAV, POŽRTVOVNA ZA DRUGE, ZABORAVLJAJUĆI SEBE! To dobro znaju oni koji me upoznaše u srce i dušu! Otimaju mi tijelu sve, a vidi duši ne mogu, ne ide im! Sjeti me se kada ti zafali molitva, kada ti zafali iskrena radost nadanja u sveta čudesa... sjeti me se i ja ću se sa tobom u duhu smijati, pričati ćemo o svemu što poželiš! Vjerujem Bogu, vjerujem Bibliji jer u suzama vidim Nebo, imam nutarnje vizije, vizije o Novom Jeruzalemu koji svečano obećaje mir i radost, oslobođenje iz okova. Ljubav biva ukrašena ozdravljenjem, nagrađena ljubavlju za kojom je čeznula! 


Zaokupiraj nam um, učini nam misli svetima, o dobri Gospode samo ti imaš moć nad našom glavom, dušom i srcem. Otkloni sve negativne misli i osvijetli ih svojim svetim blagoslovima. Amen!
No comments:

Post a Comment

VELIKI PONEDJELJAK, RAZMATRANJE

1. Solunjanima 5,24 💦 🕊 Vjeran je Onaj tko vas poziva: On će to i učiniti. Iz tamnice bola i patnje izbavlja svjetlom svojim, Isus miljen...