srijeda, 2. ožujka 2022.

KORIZMENI VAPAJ

Sjeti se Gospodine kako sam ti plesala, kako je tvoja buckica godinama davala sve od sebe da postane balernica, a nisu me pustili da izađem iznutra, u patnji sam sve kosti suzbila, bolesničku postelju evo zagrlila, hajde od plahta mi ovih šarenih ispleti haljinicu ozdravljenja. Sa tobom ću kroz pustinju, samo tebi da pjevam. Podij je pukao Isuse, a sve se je staklo zabilo u kosti napaćene. Nitko me ne može čuti, ne vidi ni najbolji čovjek kako mi je, jer sve sam ukrasila pjesmom ljubavi velike, zbog tog uzdanja moje vjere, smiluj mi se.
Okititi ću vratašca srca ljiljanima svetog Josipa križem i korizmenom vrpcom nade, da ovo srce od oštrica ne stane. Uvedi me u uslišanje uskrsle ljubavi, ali ako ti godi moja ranjivost, ako trpljenje moje mijenja svijet na bolje, neka se krvlju, znojom i suzama mojim napoji zemlja i oni loši što me ne vole. Ljubav moja neka pomogne dobrima i svaka moja suza i osmijeh neka te blagoslivlja iz dana u dan, Abba Oče smiluj mi se zbog Golgote Kristove, amen. 💦🕊
Molim te Milosti moja voljena dokaži mi da tvoja poeta imam talent i za plesati! Uglazbi sve moje note i smjesti ih tamo gdje je bol, da nastane sveti zbor. Raspleši kosti satrvene, dođi budi uz mene. Dođi Duhom Svetim otjeraj svakog duha svijeta. Oslobađaj, oblikuj me, na novo me rađaj, preobrazi me u onu koju si oduvijek htio da budem, volja Tvoja nebeska, neka me podupire, da ispari svaka volja zemaljska, amen. 

Od 💜 Ana Emanuela, Bilaj 2.03.2022.

Nema komentara:

Objavi komentar