Monday, 3 September 2018

❤✞SVIJET BOŽANSKE MILOSTI✞❤


Na svetoj gori Vila se u jezeru nade okupa. I stvori se ona presijavajuća duga na njenim dlanovima. To joj iz očiju nebesko svjetlo sja, obistinila se ona nada, vjera i molitva. Bliješteća nebeska voda ispra «Stari Svijet», stvori se onaj «Novi Svijet» za kojim je Vila čeznula; Svijet vječnog proljeća!
Bog joj u život spusti anđele, vodiče duše. U novo kristalizirano nebesko ruho obukoše Vilu, preodjenuše ju u onu svjetlosnu haljinu protkanu ružama. Suze prestadoše teći, anđeo Gospodnji ju liječi.  Prošaputaše joj svi nebeski anđeli da joj je Bog  otkupio suze i da za nju sprema veliko iznenađenje. To su vječni osmijesi koje će ljudima poput plamićka svijeće u tami poklanjati. Njena duša postala je samo svjetlo, ono iskristalizirano od vjere. To joj bješe nagrada jer nikada nije posustala u svome cilju unatoč okrutnim događajima u njenom životu ona je sa vjerom, nadom i molitvom izbacivala ono bolno trnje iz srca i činila da u njemu raste prekrasni cvijetak nade. Kreativnošću duše, onim plesom nade dozivala je Gospoda svoga, on ju je pratio bolne dane joj nasmiješio. Sa bolom u grudima, sa patnjom u kostima ona se je Svijetu smiješila, Duh Sveti hrabrio je, za nebo sačuvao je. Došao je dan vječne milosti, vječnog proljetnog sunca. Isus je uputio u prekrasna molitvena djela, uzdigla se iz pepela. Bješe usahlih krila, vidite ju sad ona je prekrasna bijelokrila Vila koja svu svoju ljubav daje svima, u ime nebeske ljubavi najmilije.
Uz Boga i anđele ona može na kraj Svijeta, čuvarica je tople ljubavi, one iskrene. Nitko joj taj nebeski poziv iz grudi ne može oduzeti, nitko više ne može reći da od bola ludi, da se gubi, jer je njena vjera nadjačala sve boli i patnje. Iz onih mukotrpnih rana pada ozdraviteljska krv, koja se pretvara u prekrasne nebeske latice ruža. Ona ih Kristu daruje, neka njemu zacijele oni ožiljci što su mu pogani nanijeli. Svu sebe dariva, i za nagradu dobiva milostivu ljubav, vječnu, bezgraničnu, ona koja je znala svaku njenu bol i prihvaća je takvu kakva je u potpunosti. Nebeska ljubav je nezamjenjiva, krv božanska liječi. Vila pleše Bogu za ljubav, Bogu Jahvi danonoćno kliče i zora sviće, ona vječita. Budi se svitanje, nema više bolnih pitanja, biti će sve onako kako dobri, sveti, jaki Bog odluči. Njoj je drago neizrecivo je sretna što je osjetila moć božansku u sebi. Trpljenje joj je donijelo nebesku slavu, ona slavi BOŽJU LJUBAV, ljubi ga želi ga slaviti dovijeka. Nema ljepše ljubavi doli one iskrene, blagoslovljene, ona koja ju nikada neće iznevjeriti. Bog ju voli, ne sudi joj. Jer zna, on uistinu zna da je ona ona Dobra Vila što je more suza lila da bi blagoslovljena u svom hodu bila.
Isus joj daruje onoga koji je danonoćno čuva, njen Anđelak u njenom je neprestalnom hodu. Ta Vila postala je sretnica, patnja ju je prosvijetlila, ozdravila onaj duhovni dio nje, pri zatvaranju očiju vidi svete slike, anđele koji joj prilaze. Jednom davno nacrtala je prekrasnu anđeosku ženu, sad zaista ta slika liči na nju. Ona ima ona duhovna krila vječne ljubavi koja daruje svima, a posebno onom svom plemenitom anđelu plavetnih očiju, koje neprestalno vidi pred svojim duhovnim očima. Hodi putevima zemaljskim, a dobro zna da je već odavno nebu pripala. Tu je ona Svijete, na pravi put da vas usmjeri, svakom od vas sreću zaželi. Ona vam je najbolja prijateljica svima, ona je ona koja nosi sunce u očima, i te zračice ljubavi poklanja svima. Toliko svete ljubavi u njenoj duši ima.  Ona jasno prenosi Gospodnju poruku spasenja, spasiti će se svi koji hode u istinskoj vjeri, nadi i molitvi, i oni koji nikome nisu zlo nanijeli. I kaže vam; « Ovo Je Svijet Božje Milosti, Još Uvijek Se Možete Pokajati I Uputiti U Vječne Odaje Rajske, Ovo Je Sve Prolazno, Zlato, Novac, Dijamanti I Rubini Biti Će Pod Zemljom. Dok Je  Očeva Slava Vječna, Ona Pruža Neizustivo Bogastvo Sreće Duši. VJERUJTE Mi Gore Među Oblacima Postoji Onaj Zlatni Grad Božji, Svi Dobri Anđeli. Pođite Putevima Istine, One Božje, Isusove.  Ne Zaboravite Da Onaj Tko Ide Protiv Božje Volje, I Ugađa Samo Svom Tjelesnom Biću Pada U Vječni Pakao. Vječne Su To Muke, I Nema Izlaza Kada Dođemo Pred Božji Sud. Po Isusovim Mukama Mi Smo Spašeni, Ljubimo Njegove Svete Rane, Tek Tada Božje Milosrđe Će Se Izliti Na Naše Duše I Blagosloviti Nas U Vječnosti. Onaj Tko Nije Nekome Oprostio Ili Je Učinio Ono Što Zna Da Je Grijeh Neka Prosi Milost, Oprost Božji.» Sve mi se čini da ta vila ljubavi zna tajne nebeske, ima one šaptače duše koji joj kažu da se bliži vrijeme BOŽANSKE ISTINE. Sud Gospodnji stići će sve. Ona je oprostila i laži i uvrede, i ono što nije lako oprostiti, ona je čista u svojoj nutrini. Ljubi i kad gubi, daruje i kada nije darivana, i ne traži baš ništa za uzvrat osim iskrenog osmjeha i prihvaćanja ljubavi nebeske.
Oduvijek bješe povezana sa Bogom, bila je neshvatljiva sa svojom višom razinom duhovne svijesti od drugih, dosegnula je sada onaj vrhunac koji ju odvodi u Rajske odaje.
Misao nebesko zemaljska odvija se u njenom biću, priča vam ovu priču dok anđeo nebeski piše sa njom. Grli je onim snažnim krilima, čini da njena misija ljubavi na Zemlji bude uspješna. I svi oni na Nebu znaju koliko je ona odana Bogu. Sve bi učinila za njega.
Poslanica je njegova, uistinu je. Ona ne vidi razlog svoga postojanja doli širenja Božje istine, onog vječnog spasenja. Idite za njenim krilima ljubavi, idite i bližite se Bogu. Kada dosegnete onaj vrhunac duhovnosti koji je u njoj zasjao nikada se nećete rastati od vjere i Boga. Nikada nećete ni u najtežem trpljenju reći; Gdje je taj Bog, zašto me ne spasi više!? Vi ćete u tome trenutku samo reći; O kako je milostiv moj Bog, on meni daje do znanja da ja postojim, da sam živo biće i da uz vjeru i molitvu umijem trpiti bol i darivati Svijet ljubavlju koju mi sa Neba odašilje Bog.Uzmite taj ključ srca i bacite ga u rijeku, ne treba biti zaključano Bogu. Njemu se treba povjeravati, jer samo on istinski sluša i pomaže u nevolji. On je onaj koji nam šalje dobre anđele i ljude da se približe našoj duši i da im se povjerimo, da si olakšamo patnju. O vidite li kako je milostiv i dobar naš Gospod. Osjetite protočnost rijeke milosti Isusove krvi kako vam kola venama. Vjeruj Svijete, ovo je Zemlja milosti, one Božje.       
Moj je poziv sveti poziv zapjeva Vila, moj ukras duše je krunica sveta koju prinosim pred Boga, pjevam mu Oče Naš, Oče Moj Hvala Za Ljubav, Hvala Za Mogućnost Spasenja! Zdravo Marijo, Majčice Mila Blagoslovljena Bila Što Si Nam Krista Podarila, Sva Usta Te Slavila! Hodite Svijetom u pobožnom ruhu, onom unutar vas.
Hodite zagrljeni spasenjem. Kad Gospod dođe blago vama, Duh Sveti vječno će vas zagrliti u zlatni grad odnijeti među anđele koji vas cijeli život štite i vode.
Hodite ćete  vi u Svijet božanske milosti prošaputa Vila.
Znam da ćete birati svjetlo božanske ljubavi! 


No comments:

Post a Comment

MOLITVA DUŠE U SANTUARIU ZA ZDRAVLJE NARODA BOŽJEG, PO ZAGOVORU SVETOG JAKOVA ZABEDEJEVA I GOSPE OD GUADALUPE🙏🕊🌹

Noćas po prvi put čujem za rimokatoličko svetište El Santuario de Chimayó u Mexicu, noćas mi sličica divna na pratećoj Pintarest aplikaciji...