Tuesday, 23 August 2016

MOLITVA ZA ISKRENU, TRAJNU LJUBAVDobri Gospodine, želja mi je pronaći osobu koja ima anđeoske osobine, osobu koja brine o zajedničkoj sreći, osobu koja me upotpunjuje, čini radosnom (radosnim). Želim da sretnem osobu koja me razumi i podržava, koja sa mnom dijeli sve. Želim uz sebe onu dušu koju ti za mene šalješ, znam da si sve učinio dvostrukim i da svatko ima svoj par na zemlji, samo se uz molitvu i tvoju ispomoć moramo naći. Dopusti onoj mašti i vjeri u meni da oživi, približi me dečku (curi) koja je za mene, daj mi znak tko je on (ona). Otkloni mi druge neiskrene osobe na putu, zaokupi mi misli samo na njega (nju), vodi me do sjaja ljubavi moje. Obasjaj mi srce imenom njegovim (njezinim). Blagoslovi srce njegovo (njezino) da se molitveni otkucaji nađu oči u oči, da ta svjetlost naših duša ljubavlju vječnom obasja naš život. Obećajem ti da ću ti vječno zahvaljivati na osobi koju mi daruješ. Čuvat ću ga (je) , pomagati mu (joj) i voljeti svim svojim bićem, blagoslivljati ću ime tvoje do vijeka! Smiluj mi se, smiluj se mojoj ljubavi da se nađemo i zajedno slavimo tvoju dobrostivost, amen!

Braćo i sestre,
molimo za svoju ljubav od Boga, ljubav je najvažnija za život u nadi, radosti i zahvalnosti! Ljubav umi potaknuti ljude da pređu nepremostivo, daruje volju za životom. Prava ljubav daruje mir, zadovoljstvo, brižnost, neizustivu sreću, osjećaj lagode. U ljubavi nema straha i nervoze. Po osjećajima se prepoznaje.

Ljubav potiče rast krila, volite... potaknite nečiji rast krila i darovati će vam se krila iskrene ljubavi, Bog nam svima u pomoći bio, volja njegova neka bude! Amen!

©Ana Emanuela Šimunić, 23.08.2016.

No comments:

Post a comment

OSJETI SE SE ONO ŠTO SI U DUŠI

Ima nešto u duši što patnja ne može skriti. To nešto zove se vjera u ljubav. U sebi si ipak što voliš biti, ono čemu ti bol ne može nauditi....