Sunday, 13 January 2019

Moja ljubav nije za iznajmljivanje. Il je uzmeš za zauvijek kao da je tvoj čitav svijet il je ne diraš... pustiš je da sanja rajske horizonte!

Ti samo voli u svojoj boli. Ljubav će tvoje vjere u dan milosni učiniti darovnim uslišanjem svo tvoje trpljenje. Zamisli samo koliko je prošlo beznađa, jer ti je Bog bio oslonac i nada. I sad si jaka osoba. Vjerna, pa i da se sve sruši, ti imaš Nebo u duši. Ti imaš u nutrini koga zagrliti i voljeti, vjerovati njegovim osmjesima ljubavi. Sve te je tvoje našlo dok su se suze molitvene sljevale niz lice, jer je sve i bilo u tebi. Samo si trebala osluškivati dušo trpeća. I čekati da upravo netko takav sličan tebi dođe, uđe na odškrinuta vratašca tvoga srca i kaže, znam zvala si me oduvijek.... došao sam da budem sve što si ti oduvijek bila u vjeri moje duše. Valja vjerovati Bogu koji je sve dvostrukim učinio i u Noinoj arki išlo je po dvoje kao par, golube moj, možda sam ja ona golubica koja je otišla tražititi te, a trebala sam ostati u barki nade, što mi od Boga pripada naći će me. Uvijek sam bila ta romantičarka raspjevana... krila u letu bi mi slomili krivolovci... ali još uvijek letim dušom satkanom od sna... još uvijek vjerujem da ćeš me probuditi u istini. NETKO DRUGAČIJI, NETKO OD BOGA, REĆI ĆE BEZ STRAHA ISKRENE RIJEČI NEKA SRCA DVA KUCAJU KAO JEDNA VJEČNA LJUBAV! I TO ĆE BITI NAJLIPŠA MOLITVA. Unikatna duša sjediniti će se sa unikatnom dušom, po Božjoj milosti.


No comments:

Post a comment

OSJETI SE SE ONO ŠTO SI U DUŠI

Ima nešto u duši što patnja ne može skriti. To nešto zove se vjera u ljubav. U sebi si ipak što voliš biti, ono čemu ti bol ne može nauditi....