petak, 20. srpnja 2018.

ZIPKA NEBESKA SPASONOSNA


Pred zipku nebesku doći ćemo svi, zatražiti ćemo oprost od Spasitelja, izljubit ćemo djetešce nevino i svo njegovo odrastanje koje je vodilo u naše spasenje, platno krvavo vidjet ćemo u grobu i osjetiti blažen zagrljaj, reći će nam rane presvete da im je drago što smo ih ljubile. Krist Uskrsli probuditi će nas u onom ruhu koje smo za života molili... odora nebeska čeka na ponizne. Blistat će radošću uslišanja duše koje blagoslivljaju Krista kralja. 

Preobraženje dolazi kada shvatimo da nam je duša dio svetog Neba i da smo mi pozvani od Duha Svetoga biti svjedoci Kristove ljubavi! Opasajmo se istinom i blistati ćemo u novom spasonosnom ruhu uskrsnuća. Hodočastimo ponosni na Kristov križ sa kojim se sjedinjujemo ljubeć mu presvete rane i prikazujuć mu svoj križ za spasenje duša. Proći će doba tame, sijat će duše od ljubavi vječne, u koju se dolazi sa vjerom koja nema kapi sumnje. 

Ojačao vas Gospodin u vjeri, da sa ljubavlju za Isusa trpite sve nepravde, pravda vas Božja dovela u spasenje, izbavila vas iz očaja milost Svevišnjega. U poći vam bile sve svete duše. Amen. 

Od  Ana Emanuela, Bilaj 19.07.2018.


Nema komentara:

Objavi komentar